Wie is Blaauwendraad Financieel Advies

"Voor klanten is het een prettig en gerust gevoel als de financiën (weer) netjes en overzichtelijk op een rijtje zijn gezet. Als alles goed geregeld is. Met een goed en gedegen financieel en fiscaal advies werk je als adviseur mee aan een stevige basis onder iemands bestaan. Een Fundament voor Financiële Zekerheid. Dat geeft niet alleen de klant voldoening."

Beter voor de klant

De stap om in 2005 te starten met Blaauwendraad Financieel Advies, kwam bij Pieter Blaauwendraad voort uit de wens om werkelijk onafhankelijk te kunnen adviseren. Een keuze te kunnen maken uit de beste producten op de markt, zonder gebonden te zijn aan die van een bepaalde bank of verzekeraar. Na een aantal jaren in dienst van een grote verzekeraar, wilde hij het graag beter doen voor de klant.

Onafhankelijk financieel adviseur

Veel zogenaamd onafhankelijke adviseurs zijn dat helaas niet. Voor u als klant is het lastig dat onderscheid te maken. Hoe kunt u zeker weten dat een bank of verzekeraar echt geen belang heeft in een  onderneming? Blaauwendraad biedt u de gelegenheid om producten die hij heeft geadviseerd, desgewenst elders te sluiten. Met dit aanbod bewijst de financieel adviseur zijn onafhankelijkheid. Zijn kwaliteit kunt u ook halen uit de klantreviews, welke u via de banner van de consumentenbond op deze site kunt bereiken.

Flexibel

Blaauwendraad Financieel Advies is flexibel in zijn dienstverlening. Als u dat fijn of handiger vindt, komt Pieter Blaauwendraad bij u thuis. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in zijn kantoor aan huis. Overdag, maar als u dat beter uitkomt ook ’s avonds.

Tijd voor een afspraak?

(Pieter Blaauwendraad)… geeft snel een overzicht en kan verschillende opties laten zien. Adviseert duidelijk. Is goed te bereiken via mail en telefoon. Naast hypotheekadviseur ook aan- en verkoopmakelaar.  Een hele goede combinatie.
Jeroen, over hypotheekadviesgesprek bij Blaauwendraad Financieel Advies in maart 2014
 Eefke Blaauwendraad

Pieter Blaauwendraad

Gerben Blaauwendraad
Inlog adviseur