Vermogensbeheer

Sparen of beleggen? Als het om vermogensbeheer gaat, kan de keuze ingewikkeld zijn. Waar kiest u voor: weinig risico en een wat lager rendement van uw geld? Bijvoorbeeld met een spaarproduct met een deposito of een variabele rente? Of geeft u de voorkeur aan beleggen? Blaauwendraad Financieel Advies adviseert en beheert, rekening houdend met uw risicoprofiel en risicobereidheid

Beleggen

'Ik krijg maar 1% bij mijn bank. Kunnen jullie me helpen om een hoger rendement te halen?' Met die vraag kloppen mensen regelmatig bij ons aan. Met een goed spaarproduct loopt u weliswaar weinig risico, maar beleggen geeft een grotere kans op een hoger rendement.

Actief vermogensbeheer

U kunt uw geld actief door een deskundige laten beheren. Dat is wat duurder, maar de kans op een hoger rendement is ook groter. Een beheerder wisselt namelijk tijdig van beleggingsfondsen. Zeker in tijden van recessie is het goed als er iemand bovenop zit en snel handelt.

Passief vermogensbeheer

Bij passief vermogensbeheer volgt u een zogenaamde indextracker. Dat scheelt in de kosten. Een ander voordeel: u kunt meedoen met grote beleggingsfondsen wereldwijd die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor particulieren.

Selectie

Blaauwendraad heeft zowel voor actief als voor passief vermogensbeheer een aantal onafhankelijke partijen geselecteerd die een hoger rendement behalen dan gemiddeld. We kunnen op basis daarvan onze klanten advies over beleggen in fondsen geven, rekening houdend met het risicoprofiel en de risicobereidheid. We stellen desgewenst een beleggingsplan op en kunnen dat ook beheren. Eventueel via een service abonnement, waardoor u de kosten gelijkmatig spreidt.

DSI Opleiding

Pieter Blaauwendraad is aantoonbaar gekwalificeerd op het gebied van beleggingsadvies. Als professional die voldoet aan de strikte eisen van de Wft op het gebied van werkervaring, deskundigheid en integriteit heeft hij naast het basis WFT vermogen ook nog een aanvullende WFT-Beleggen DSI Financieel Adviseurs diploma.

Verborgen kosten

Goed om te weten: Blaauwendraad Financieel Advies belegt principieel niet in producten met verborgen kosten. Interesse in vermogensbeheer door Blaauwendraad Financieel Advies? We vertellen u er graag meer over. Neem contact op voor een afspraak.