Verzekeringen


Verzekeringen hebben alles te maken met financiële risico's. Blaauwendraad Financieel Advies in Scherpenzeel helpt u risico's af te wegen en keuzes te maken die bij u passen. We maken inzichtelijk waarvoor u kiest en bieden een helder overzicht in klare taal. Dat biedt financiële duidelijkheid, en geeft rust. Goed geregeld!

Particuliere en bedrijfsverzekeringen

U kunt bij Blaauwendraad Financieel Advies terecht voor al uw particuliere- en bedrijfsverzekeringen. Vanaf advies en bemiddeling, tot eventuele schadebehandeling aan toe: als u dat wilt regelen wij het. U verplicht u tot niets. Na een advies staat het u ook vrij om het product elders af te nemen. Hét bewijs van onafhankelijk advies. Daarmee onderstrepen we onze integriteit.

Second opinion

Besparen op uw verzekeringen en dus lagere maandlasten? Dat kan. Blaauwendraad Financieel Advies licht uw huidige verzekeringspakket graag vrijblijvend voor u door. Goed om te weten dat we in maar liefst 90% van de gevallen besparingen weten te realiseren.

 

Besparen op verzekeringen

Als onafhankelijk adviseur kunnen we van verschillende maatschappijen verzekerings-producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding vergelijken en bemiddelen. Bij meerdere verzekeringen krijgt u pakketkorting. We kijken of u niet onderverzekerd bent, maar zeker ook of u niet teveel betaalt door overbodige verzekeringen of dubbele dekkingen.

Ons advies? Verzeker alleen de risico's die je je financieel niet kunt (of wilt) veroorloven.
Ons streven? Overzichtelijke(r) maandlasten voor u.

Tarieven

Financieel adviseurs werken tegenwoordig met een vast tarief en (of) een uurtarief. Blaauwendraad Financieel Advies hanteert bewust betaalbare tarieven, lager dan het gemiddelde. Daarnaast bieden wij onze klanten de voordelige mogelijkheid van een serviceabonnement.

Benieuwd of we ook uw maandlasten kunnen verlagen? Maak meteen even een afspraak voor een gratis en vrijblijvende check van uw verzekeringspakket.


Zoek een passende verzekering

Sluit een verzekering afInloggen